مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی وعده ازدواج و استرداد وجه

سلام حدود بیست میلیون به خانمی دادم که قول ازدواج داده و دو سال با احساساتم بازی کرده البته مجازی اشنا شدم الان همه احتمال می دم دروغ گفته و متاهل هست اگه اثبات بشه متاهل بوده می تونم در مورد دروغ و بازی با احساساتم شاکیش بشم ؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

دروغ و بازی با احساسات جرم نیست اما روابط نامشروع برای زن شوهر دار و متقابلا مردی که نتواند حسن نیت خود را در ارتباط با زن شوهر دار اثبات نماید جرم محسوب می شود

فاطمه  رئيسي

فاطمه رئيسي :

استان :

بله،می توان تحت عنوان فریب در ازدواج از ایشان شکایت کرد و مبالغ پرداختی را مسترد کنید