مشاوره حقوقی رایگان - شکایت الزام به تنظیم سند

سلام من یکبار شکایت الزام به تنظیم سند کردم به طرفیت فروشنده و صاحب اصلی سند اما قاضی صاحب سندو محکوم نکرد حالا میخوام دوباره شکایت کنم چون باید واسه انتقال سند حتما صاحب سند محکوم شه درحالیکه قاضی به دلایل واهی و نامعلوم اونو فقط بدلیل اینکه من قولنامه ای نوشته شده بین فروشنده و صاحب سندو ارایه نکردم تبریه کرده ماشین بعد از صاحب سند حداقل 6دست دیگر که هیچکدومو نمیشناشم دست به دست چرخیده ولی کسی تعویض پلاک نکرد و سند انتقال داده نشد سوال کردم گفتن اینبار به طرفیت تمام دستهای قبلیو صاحب سند دادخواست ارایه شود اما نمیدونم چی بنویسم میشه راهنمایی بفرمایید یه متن ارسال کنید راجع به دادخواست که مثل دفعه قبل که خیر سرمون رفتیم پیش عریضه نویس و نسخه مونو پیچید کلاه سرمون نره ممنون (ماشین تعویض پلاک شده و الان فقط مونده سند انتقال پیدا کنه)

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

با سلام شما می بایست علاوه بر خوانده قرار دادن ایادی سابق مدارک قولنامه‌ای و دست نوشته ما بین مالکین قبلی را نیز ضمیمه دادخواست نموده دادخواست الزام به تنظیم سند خودروی.... به طرفیت تمامی مالکین و ایادی قبلی تا مالک اصلی اقامه نمایید و در متن دادخواست نیز عنوان نمایید که با اشاره به انتقال خودرو فوق از سوی مالک به خواندگان ردیف فلان تافلان تقاضای الزام مالک اصلی به تنظیم سند خودرو را دارد ضمناً اگر نشانی خواندگان را ندارید می توانید آنها را مجهول المکان معرفی نمایید