مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی و مزاحمت

سلام من می خواستم از همسایمون شکایت کنم به خاطر گرفتن آرامش در محل بده شب به خاطر این که شوهرم سر کار میره از ایشون خواستم که در منزل خود حرف بزنه ولی ایشون با فحاشی های زیاد به من جواب داد و فحاشی ایشون حتی به درب منزل کشید و در مرا با پا باز کرد و من و همسر و فرزندانم رو تهدید کرد ...

منم هم به پلیس مراجعه کردم و گفتم که چکار کنم و گفتن شکایت کنید من امنیت جانی ندارم که از خانه خارج شدم برای ثبت شکایت خواستارم که بهم کمک کنی خواهش کمک کنید من و فرزندانم به شدت میترسیم

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

تهدید ومزاحمت و فحاشی شکایت نمایید .