مشاوره حقوقی رایگان - دستمزد کارفرما - خطای کد ملی نامعتبر

باسلام ، هنگام ارسال لیست بیمه دچار مشکل شدم و و لیست بیمه مورد تایید سازمان تامین اجتماعی نبود و خطاها بدین شرح بود
1. کدملی نامعتبر
2 .عدم تطابق دستمزد کارفرما با دستمزد قرارداد بیمه کارفرمایی
3. کارفرما فاقد قرارداد بیمه کارفرمایی با امور فنی بیمه شدگان می باشد

پاسخ ها :

مشکل در ارسال لیست بیمه عدم ارسال لیست بیمه عدم تطابق دستمزد کارفرما با دستمزد قرارداد بیمه کارفرمایی کارفرما فاقد قرارداد بیمه کارفرمایی با امور فنی بیمه شدگان می باشد لیست بیمه بیمه کارگر بیمه کارفرما