مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از بنده به دلیل عدم ارسال لیست بیمه

سلام، مدیر مجتمع تجاری هستم که جهت امور بیمه کارکنان، نام کارگاه بنام هیات امنا مجتمع تجاری ثبت شده است، به دلیل وضعیت مالی خراب مجتمع چند ماه امکان واریز حق بیمه کارکنان نبوده است، دو تن از کارکنان بصورت شخصی به دلیل عدم ارسال و عدم واریز مبالغ بیمه از بنده شکایت کرده اند، که قاضی هم شخص بنده را مجرم دانسته و رای به محکومیت واریز 10 برابر داده، آیا باید شکایت از هیأت امنا بشود یا از بنده؟ بنده که به عنوان مدیر مجتمع شخص حقیقی نمی‌باشم پس چرا شخص بنده محکوم شده ام، نه هیأت امنا یا کارگاه؟ سپاس

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
چون شما مدید ساختنات هستید و مسولیت دارید .