مشاوره حقوقی رایگان - ارث

باسلام. همسر بنده دارای یک برادر کوچکتر میباشد که وقتی 1سال سن داشت پدرش فوت میکند. بعد از فوت پدر؛ خانواده پدرش همسر من و مادرش را از خانه بیرون میکنند. و تا الان که برادر همسرم 13 سال سن دارد مادرش را ندیده. و از دیدن او امتناع میکرده.
سوال اینجاست که الان که مادر خانم من فوت کرده ایا ان پسر هم از دارایی مادر خانمم ارث میبرد؟
ایا راهی وجود دارد که ایشان را از ارث محروم کرد؟

پاسخ ها :

احمدرضا  حميدي

احمدرضا حميدي :

استان :

سلام بله نامبرده از ایشان ارث می باشد اگر فرزند ایشان هست

شامراد مرادی دهداری

جناب آقای شامراد مرادی دهداری :

خیر به هیچ عنوان تازه اون پسر دوبرابرهمسرشما ارث می برد