مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه آب و گاز مشترک

سلام
سوال اول: واحد خالی در کرج دارم که آب و گاز آن مشترک است و جدا از شارژ ماهانه می باشد و طریقه پرداخت سهم هر واحد بابت آب و گاز به تعداد نفرات واحد می باشد
اگر در سال دو ماه دونفر آنجا باشیم و در این فاصله ی خواهرم با دوبچه اش دوهفته پیش ما باشند و خواهر دیگرم با یه دخترش یک ماه پیش ما باشند و برادرم 5 روز پیش ما بیاید خلاصه میهمانان دیگری هم در طول این دوماه بیایند. واحد ما قانونا و شرعا و عرفا تعداد نفرات را برای محاسبه آب و گاز چند نفرباید اعلام کند

سوال دوم: همین واحد من در بقیه سال که ساکن نیستیم برادری دارم در همسایگی واحدم که به انجا سر میزند و گلدان ها را آب میدهد حیاط خلوت را می شوید یا گاهی آنجا حمام می کند یا بعضی وقتا به اتفاق خانواده اش آنجا کباب میکنند و میخورند و برمیگردند و یا سه شب آنجا میخوابد و یا بقیه برادر خواهرهایم به صورت پراکنده در طی سال به تعداد روزهای متفاوت از واحدم استفاده میکنند بالاخره شوفاژ و آب وگاز مصرف میکنند. حال من چطور می توانم هزینه آب و گازی که آنها استفاده کردند را محاسبه کنم و به مدیر ساختمان پرداخت کنم. که قانونا و شرعا حق الناسی گردنم نباشد
محاسبه اش خیلی برایم سخت است لطفا راهنمایی بفرمایید
با تشکر

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورتی که زمان ان محدود و منقضی نشده باشد و حق توکیل در وکالت نامه باشد