مشاوره حقوقی رایگان - چاقوی شکاری

با سلام بنده این سوال را صرفا برای این مطرح می کنم چون هیچ قانون واضح و مشخصی را برای حمل چاقو نتوانستم پیدا کنم! من به طبیعت و مناطق بکر و کوهستانی زیاد علاقه دارم و سفر میکنم و چاقوی سفری با خودم حمل میکنم. همیشه برایم سوال بوده که آیا حمل چاقوی سفری یا شکاری در ابعاد مختلف جرم است یا خیر؟ اصلا آیا ما تفاوتی بین سلاح سرد و چاقو داریم؟؟ و اگر قانونی وجود دارد تا چه حد مجاز است؟ ممنون

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

وارد کردن هر نوع سلاح، مهمات، اقلام و مواد تحت کنترل به کشور، خارج کردن آنها از کشور، ساخت، مونتاژ، نگهداری، حمل، توزیع، تعمیر و هرگونه معامله آنها بدون مجوز مراجع ذی‌صلاح جرم است و مرتکب به مجازات مندرج در این قانون محکوم می‌شود.» در ماده 6 مجازات چنین جرمی نیز معلوم شده است و به این ترتیب هر کس به طور غیرمجاز سلاح سرد را خریداری، نگهداری یا حمل کند یا با آن معامله دیگری انجام دهد، به حبس از 91 روز تا شش ماه یا جزای نقدی از 10 میلیون تا 20 میلیون ریال محکوم می‌شود. البته اگر موضوع جرم این ماده بیش از یک قبضه یا قطعات مؤثر از چند قبضه باشد مجازات مرتکب حسب مورد یک درجه تشدید می‌شود.