مشاوره حقوقی رایگان - سرقت ماشین

سلام 2سال پیش شوهرم ماشینی خرید ولی بعنوان قسمتی از مهریه قولنامه ماشین رو بنام ‌من نوشت تا بعدن سند بنام بزنم پلاک خودرو هم بنام یکی از دوستانم زدم ولی سند بنام نخورده الان تصمیم ‌به جدا شدن از شوهرم دارم ولی ماشین زیر پای شوهرمه و ازش درخواست کردم گفت به هیچ وجه ماشینو بهت نمیدم نه ماشین نه مهریتو. الان من چیکار کنم تا ماشینو ازش بگیرم تمام مدارک بجز قولنامه پیش اونه رفتم دفتر قضایی گفتند دوستم باید بگه ماشینو به من فروخته و پلاکشو میخواد تا خودرو توقیف بشه اینکارو کردیم ولی متوجه شدم موقع ازادی از پارکینگ دوباره به خودش میدن الان همه میگن تنها کار اینه که بگم خودروم سرقت رفته با تمام مدارکش. لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر قولنامه ندارید باید مالکیت خودتون را ثابت کنید. برا مهریه هم میتوانید از طریق اداره ثبت و بعد دادگاه خانواده اقدام کنید.