مشاوره حقوقی رایگان - اعلام سرقت کذب خودرو

باسلام اینجانب ماشین بکسی امانت دادم تو دادگاه اعلام شکایت امانت در خیانت شکایت کردم نتونستم ثابت کنم امانت دادم. حالا تمام مدارک ماشین بنام خودمه و دست طرف هیچ مدارکی ندارم هیچ دستخطی لوس میخواهم با اعلام سرقت ماشینم توقیف بشه منتهای مراتب برعلیه شخص اعلام سرقت نمیکنم. همینجوری میخواهم بگم از کوچه دزدیدن نمیدونم کی دزدیده. تا ماشینم توقیف بشه بره پارکینگ

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.ظاهرا طرف شما قرارداد یا مدارکی داشته که شما نتوانستید شکایت خیانت در امانت خود را اثبات کنید و ادعای کذب سرقت خودرو با توجه به شکایت خیانت در امانت مذکور صوری بودن ادعای شما را محرز می نمایدو تبعات قانونی برای شما خواهد داشت سعی کنید برای احقاق حق خود با یک وکیل مشورت نمایید و ار اقدامات خودسرانه اجتناب فرمایید.