مشاوره حقوقی رایگان - ماشین لیزینگی

من ماشین از اردبیل خریدم 21 میلیون طی 6 تا قسط باید واریز میکردم البته سهل انگاری کردم و به حساب فروشنده 6تا قسط ریختم حتی 4میلیونم اضافه ایشان به حسابه شرکت نریخته 2 دوساله بعد چک که به خاطره قسطها ضمانت داده بودم رفته برگشت زده توقیف پلاک کرده و ماشین را پارکینگ کردن و ایشان من یک شب سویتش بودم میگه ندادی و مدارک همه موجود هستش طبقه قولنامه همان تاریخ واریز قسطها ریختم دقیق الان که ابلاغیه را خواندم با دیرکرد شده 40 میلیون یارو زنگ زده میگه بیا بریز ماشین گران شدن ضرر که نمیکنی ابرو و اعتبار را بانک برد دسته چک بهم ندادن تمامه پرتهای بانک موجوده میگه برای خواهرم ریختی صیغه کردی تو زندگیم من ندیدمش سه تا قسط را به حسابه خودش 3تا به حسابه خواهرش ریختم شکایت کرده بودم وکیلم اصلا نرفته بود کم کاری کرده تمامه مدارها را هم دارم سند را که تسویه کردم براش فرستادم به اسمم بزنه اونم گروگان نگه داشته خلاصه آدمی هست که ابرو و شرف سرش نمیشه خیلی هم ثروت داره الان اگه شما برام کاری میکنی بیام خدمتت اگه نه راه حل

پاسخ ها :

مسعود اسلامی مهر

مسعود اسلامی مهر :

با توجه به تاریخ فیش های واریزی و تاریخ قولنامه و همچنین ارسال اظهارنامه مبنی بر ضمانتی بودن چکها میتوان اقدامات ایشان را زیر سوال برد