مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت اقساط خودرو لیزینگی

باسلام بنده یک ماشین پراید83 از شرکت سایپا بصورت اقساط برای برادرم‌ گرفتم که سند در رهن شرکت هست و ضمانت و چک و سفته بنام خودم دادم‌.برادرم ماشین رو فروخته به کسی که ازش هیچ ادرس ونشونه نداره.خریدار اقساط ماشین رو نداده حالا شرکت حساب بانکی من وبسته وچک بمبلغ 7200سال 93برگشت زده چکار کنم که حساب بانکیم آزاد کنم
کجاشکایت کنم از کی شاکی باشم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر اطلاعاتی از آن شخص دارید می توانید علیه آن شخص دادخواست دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
فعلا فقط بایستی بدهی را پرداخت نمایید و علیه بردار خود دعوای استرداد وجوه پرداختی را نمایید . البته نوشتن دادخواست دقیق مستلزم دقت و بررسی می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید اقساط را پدرم پرداخت بشه و شما به عنوان ضامن مسئول پرداخت اقساط هستید.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

در خصوص اقساط خودروهای لیزینگی با توجه به اینکه قرارداد فروش اقساطی بین شرکت و خریدار تنظیم شده است مطابق قرارداد جرایم و خسارات محاسبه می گردد و با توجه به اینکه اسناد اینگونه خودروها در رهن شرکت لیزینگ می باشد لذا هرگونه اقدام به خرید و فروش این گونه خودروها غیرقانونی می باشد لذا برای انجام دهد در موضوع به شرکت لیزینگ مراجعه نمایید