مشاوره حقوقی رایگان - بطلان صلح نامه

با سلام و خسته نباشید پدر من که نود هشت سال دارد صلح نامه عمری برای 3نفر از فرزندانش نوشته که ما خبر نداشتیم و حتی پدرم به انها گفت که به پسر بزرگم بگویید که ان هم راضی باشد و انها گفتند راضی است در صورتی که پسر بزرگ او اصلا اطلاعی از این موضوع نداشته و 2 شاهدی هم که صلح نامه را امضا کردند در محضر پدرم حضور نداشتند چون بنده هم حضور داشتم و میدانم البته من امضا نکردم
و ما از انها شکایت کردیم و دادخواست نوشتیم 2ماه قبل ولی انها در جواب ، این موضوع را دروغ کذب دانستند ولی حقیقت داشت و قاضی هم حال پدرم را مساعد ندانست انها صلح نامه را به وکیل خود هم ندادند که ارایه بکنه برای همین قاضی پرونده را مختومه اعلام کرد و حالا پدر بنده فوت کرده و صلح نامه را اورده اند البته این هم بگویم 1 نفر از متصالحها پشیمان شده و در دادگاه هم همه چیز را به قاضی توضیح داده و ان دو متصالح به او گفتند که باید امضا کنی وگرنه سهم تو هم مال ما میشود
اول اینکه این حرف صحت دارد؟
دوم اینکه طبق توضیحات میتوان با شکایت دوباره صلح نامه را باطل کرد؟ چون انها به صورت مخفی دارند کار خودشونو انجام میدهند و ما نمیدانیم در چه مرحله ای هستند

پاسخ ها :

ابطال صلح نامه ابطال صلح عمری صلح نامه صلح عمری صلح