مشاوره حقوقی رایگان - زمین ورثه ای

مسئله اول
پدر بزرگ پدریم، زمین ها رو به صورت مساوی بین 4 فرزندش که 2 دختر و 2 پسر بودن تقسیم کرد و ما سند زمین رو گم کردیم و الان پسر عمو هامون میگن ما از زمین شما شریکیم و مردم محله مون شاهد هستن که ما 40 سال هست روی زمین داریم کار می کنیم و پول چاه زدن ها هم میدیم این یک مسئله

مسئله دوم
یه قطعه از زمین مون سندش رهن بانک کشاورزی هست و اون طرف که پسر عمه ما هم هست پول نمیده که سند آزاد بشه حکم اخطاریه هم از بانک کشاورزی گرفتیم
چکار کنیم
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

اگر ادعای شراکت دارند البته با مدارک باید در فک رهن آنهم شریک باشند