مشاوره حقوقی رایگان - برداشت گندم

سلام وقت جنابعالیهای بزرگوار به خیر
پارسال از زمینهای ما بین ورثه ها من 8 هکتار دیمه زار را گندم کاشتم و برادره ناتنی ام قولنامه ای دستی از پدرم دارد که تمام ملک و املاک ما را به اسم خودش کرده و از بنده شکایت کرده که زمینهایش را کاشتم و من هم از ایشان شکایت کردم و منتظر جواب کارشناسی تقدم و تاخیر و امضا پدرم و شاهدها هستم ولی هنوز جوابی نیامده آیا برادرم میتونه مانع برداشت گندم بشه یا نه؟ و در ضمن بنده بذر را کاشتم لطفا راهنمایی بفرمایید و حدود یک سال میباشد که پرونده داریم و هنوز حکمی صادر نشده است

پاسخ ها :

ادعای مالکیت ملک ورثه ای کشت محصول در ملک ورثه ای ادعای مالکیت ملک