مشاوره حقوقی رایگان - خودرو بدون سند

سلام عرض ادب و احترام ، حدودا یک ماه پیش خودرو 206 را خریداری کرده ام و از زمانی که اتومبیل فوق را خریداری کرده ام در مکانیکی بوده و موتور ، گیربکس و سیم کشی و سر پلوس و جلوبندی رو تعمیر کرده ام اما فروشنده فقط یک قولنامه بهم داده و هیچ گونه سند و مدرکی به بنده ارائه نداده است لطفا راهنمایی کنید چه کاری باید انجام بدم ، چون فروشنده هربار به بهانه ای زیر حرفاش میزنه

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادخواست 1ـ الزام به تنظیم سند رسمی 2ـ الزام به تحویل مدارک بدهید