مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه سنوات و عیدی

باعرض سلام و خسته نباشید من 5سال و نیم در یک فروشگاه تاسیسات مشغول به کار بودم بدون قرارداد سال اول کارفرما من رو بیمه نکرد از سال 94 یعنی سال دوم بیمه شدم و پایان سال 98 ترک کار کردم اگر امکان داره راهنمایی کنید که بدونم محدودیتی برای زمان شکایت دارم یا خیر و اینکه در این چندسال که هیچ مبلغی به عنوان عیدی و سنوات دریافت نکردم با تنظیم شکایت چه مبلغی از کارفرما بستانکار خواهم شد.
باتشکر

پاسخ ها :

مسعود اسلامی مهر

مسعود اسلامی مهر :

با طرح شکایت در اداره کار مربوطه و با توجه به پایه حقوق و با توجه به فیش های واریزی و هچنین آخرین تاریخ واریزی بیمه و همچنین نوع سمت شما در آن فروشگاه محاسبه خواهد شد