مشاوره حقوقی رایگان - تحت تکفل قرار گرفتن توسط مادر

با سلام
بنده چند ساله در اثر تصادف دچار ضایعه نخاعی گردنی و معلولیت شدید شدم و خودم چون بیمه تامین اجتماعی بودم قبل از تصادف مستمری از کار افتادگی میگیرم و پدرم هم فوت کردند و البته پدر کلا بیمه و مستمری بگیر از جایی نبودند ولی مادرم خودشون بازنشسته اموزش و پرورش هستند و من می خوام بدونم من می تونم تحت تکفل مادرم قرار بگیرم با اینکه خودم مستمری بگیر هستم و پسر هستم و معلولیت شدید دارم؟ و خدایی نکرده بعد از فوت مادر حقوق ایشون را هم دریافت کنم؟
با سپاس

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اگر یک مستمری می گیرید خیر ولی با شرایط خاص از اداره بیمه تامین اجتماعی سوال نمایید .