مشاوره حقوقی رایگان - فرزند تحت پوشش بیمه مادر

سلام. من پسری 24 ساله هستم ‌که از طریق اشتغال به تحصیل دارم از دفترچه بیمه درمانی تامین اجتماعی که پدرم بیمه واریز میکنن، استفاده میکنم. یعنی تحت پوشش بیمه پدر هستم و دفترچه دریافت میکنم.
مادرم از پدرم جدا شدن و حقوق بازنشستگی پدربزرگم را میگیرد و تحت پوشش بیمه پدربزرگم بیمه درمانی هم هستن.
آیا میشود از پوشش پدر انصرف بدم و از پوشش بیمه ای مادرم استفاده کنیم؟
اگر میشود برم زیر پوشش بیمه ای مادرم ، بیمه تکمیلی که مادرم استفاده میکند به بنده تعلق میگیرد؟
بیشتر هدف بنده از این کار این است که از بیمه تکمیلی استفاده کنم.

پاسخ ها :

شهريار  رسول زاده

شهريار رسول زاده :

استان :

با سلام هموطن گرامی این امکان برای شما وجود ندارد مادرتون از بیمه مرحوم پدربزرگتون بعنوان وارث وی استفاده میکنه جهت استفاده وزیر پوشش قرار دادت اولاد بیمه گذار باید بعنوان کارگر یا کارمند یا بیمه خویش فرما شخصا خودش رابطه قراردادی با بیمه گر داشته باشد که این موضوع در مورد پدرتون صادق است ومشمول بیمه مادر گرامی نمی شود