مشاوره حقوقی رایگان - با سلام دو تا سوال دارم

اول خنه خریدم 15 سال پیش وام بهنام کسی دیگر بود بدون که من بدونم وام رو منتقل کرد با نام زنم من که همیشه سر کار بودم یک بار متوجه شدم زنم سند گرفته به نام خودش الان هم همیشه تعدیدم می کنه از خونه بیرونت می کنم ایا میشه کاری کرد یا نه دوم ایا زمان طلاق تمام وسایل زندگی تقسیم میشه با تشکر

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

در خصوص منزل مسکونی باید همه مدارک و مستندات بررسی شود امکان اظهارنظر در این زمینه وجود دارد.
در خصوص طلاق نیز بستگی به نوافق طرفین دارد ولی در حالت کلی هر شخصی مالک اموال خودش می باشد و صرفا می تواند اموال خود را ببرد.