مشاوره حقوقی رایگان - شرایط تنزل پست سازمانی

کارمند رسمی دولت هستم . آخرین پست سازمانی من مدیرکل بوده , این پست را به فرد دیگری تفویض کرده و برای من حکم انتصاب کارشناس زده اند . هیچگونه تخلف اداری نداشته ام . تقدیرنامه لالاترین مقام دستگاه را نیز پس از عزل از پستم دریافت نموده ام . سوالم این است که تقلیل پست سازمانی بدون پرونده تخلفاتی تا چند درجه از اختیارات دستگاه است .

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.اگر دارای حکم باشید وبی علت تقلیل پست داشته باشید می تئانیذ در دیوان طرخ شکایت کنید.یاالله