مشاوره حقوقی رایگان - سفته به کارفرما

سلام خسته نباشید من تاریخ 1398/4/17 تو یه شرکت فروش تلویزیون کار میکردم من بازاریابی بود کارم ایشون کالاهاشون قاچاق بود و شرکتشون ثبت شده و قانونی نبود اینم بگم من نمیدونستم 8 ماه پیش این آقا کار میکردم و فقط یک همکار آقا داشتم و صاب کارم 30 میلیون سفته کاری برام اورد گفت امضا کن تا وقتی اینجا کار میکنی سفته اینجا میمونه من شماره سفته رو فراموش کردم بردارم تا اینکه 14 اسفند بخاطر مسئله کرونا تصمیم گرفتم دیگه سرکار نرم به ایشون گفتم حقوق و سفته مو بده گفتن پورسانتتو که نمیدم چون ضرر بهم زدی 2 میلیون پورسانتم بود گفت سفته رو هم 3 ماه دیگه بیا بهت بدم منم قبول کردم تا اینکه فهمیدم همکارمم از اونجا رفته و داره واسه خودش کار میکنه و تلوزیون میفروشه بمن پیشنهاد کار داد منم قبول کردم به گوش صابکارم رسید که دارم با همکارم کار میکنم بهم زنگ زد گفت بیا شرکت رفتم گفت سفتتو برج 6 بهت میدم به شرطی که با همکارت قطع همکاری کنی و هیجا دیگه صوتی تصویری کار نکنی چون مشتریای منو به سمت خودت میکشی تهدیدم کرد گفتم خب الان سفتمو بده برم گفت نه نمیدم برج 6 بیا بگیر میخواستم بدونم من میتونم شکایتی علیه ایشون کنم و سفتمو بگیرم؟ چون شماره سفته رو ندارم خیلی استرس دارم دختر هستم و 22 سالمه

پاسخ ها :

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام اگر در روی سفته قید کردید بابت حسن انجام گار جای نگرانی نیست