مشاوره حقوقی رایگان - کارت حضور غیاب

باسلام. پایان سال 1389رابطه کاری ام پس از دو سال قطع شده چون کار پروژه بیرون از شهر بود بنده به عنوان معاون سرپرست کارگاه حق مهر و امضا داشتم که برای خودم کارتهای حضور غیابی امضا نمودم چون رییس شرکت از پرداخت حقوق به اینجانب امتناع میکرد بنده با همان کارتها و قرارداد در اداره کار منطقه کارفرما رو شکایت کردم آیا ایشان رییس شرکت مبتواند ادعا کند که از مهر شرکت سو استفاده غیر قانونی شده یا حق اینجانب میباشد تشکر از راهنمائی تان

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بله احتمال شکایت سواستفاده یا جعل و غیره وجود دارد . بسته به دفاعیات شما ممکن است رای بر برائت بگیرید