مشاوره حقوقی رایگان - دریافت حق بیمه ده ساله و سنوات

با سلام
بنده از سال 89 در شرکت ساخت و ساز مشغول به فعالیت شدم و از ابتدای ورود سال 89 به مدت چند ماه بیمه شدم و سپس بیمه قطع گردیده و دوباره سال 91 به مدت چندماه سال 96 به مدت 1سال و نیم بیمه بنده رد شد. حالیه سوال بنده این است با توجه به این نوع بیمه ای که شرکت برای بنده رد کرده است ایا امکان دریافت کلیه سوابق بیمه با شکایت به مدت ده سال برای بنده از طریق همین لیست بیمه وجود داد؟؟ لازم به ذکر است که در کل فعالیت بنده هیچ گونه سنواتی دریافت ننموده ام و همچنین عید هرسال هم به صورت نصفه و یا کمتر پرداخت گردیده است. جهت اثبات شرایط فوق و گرفتن تموم حقوق ایا احتمال موفقیت دارم؟؟ چه مدارکی جهت شکایت لازم است؟
لازم به ذکر است شرکت هیچ گونه قرارداد کتبی با اینجانب منعقد نکرده طی این ده سال ولی پایان هر سال در دفترخانه امضا از بنده اخذ گردیده است.

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
در صورتیکه بتوانید رابطه کارگر کارفرمایی را اثبات نمایید میتوانید از طریق اداره کار مطالبه نمایید . یکی از دلایلتون هم همون بیمه ای که برای شما برقرار نموده میباشد و یا فیش های واریزی پول یا هر دلیل و مدرکی که داشته باشید .

ابوالفضل عطاءزاده

جناب آقای ابوالفضل عطاءزاده:

با سلام
صرف وجود اقرارنامه در دفتر اسناد رسمی مانع ادعا و وصول مطالبات شما نیست
شما می بایست زیر نظر وکیل متخصص در اداره کار طرح دعوی نمایید و به استناد دلایل قوی و امارات و هر آنچه اثبات کننده کارکرد شما باشد مثلا استشهادیه و ...کارکرد خود یا به عبارتی رابطه کارگر و کارفرمایی و مدت و نوع آن را اثبات نمایید.
نهایتا پس از محکومیت کارفرما شما می توانید کلیه حق و حقوق خود را دریافت و کارفرما ملزم به بیمه کردن سنوات گذشته شما میگردد.
موفق باشید
ابوالفضل عطازاده، وکیل پایه یک دادگستری