مشاوره حقوقی رایگان - پارگی رباط صلیبی در پادگان

سلام عرض ادب و احترام و خدا قوت خدمت همه اساتید عزیز
من 5ماه پیش عمل رباط صلیبی انجام دادم قبلشم برای کمیسیون پزشکی رفتم به علت پارگی رباط و مینسک و زانو پرانتزی معاف از رزم ورزش صبحگاه انجام کارهای سخت .. شدم هفته پیش در حین خالی کردن میز صندلی و بردن به طبقات بالا پام خالی میکنه و با میز میخورم زمین الان با معاینه های انجام شده باید دوباره عمل رباط انجام بدم و 1ماهم از خدمتم مونده میخواستم بدونم با توجه به اینه 1ماه از خدمتم‌ مونده میتونم از بیمه سربازی استفاده کنم و دوباره جراحی کنم ؟
2. برای بحث غرامت جانبازی و ... میتونم اقدام کنم لطفا راهنماییم کنید ؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

باسلام با توجه به شرایط جسمی شما ونظریه کمیسیون پزشکی نباید اقدام به انجام کارهای سخت می نمودید ودرصورتی که دلائل کافی براجبار شما مبنی بر حمل میز وصندلی از سوی فرماندهان در دست داریدحق مطالبه دیه وریان های وارده خواهیدداشت که در این فرصت باقی مانده شما همچنان تحت پوشش بیمه نظام هستیدوحق استفاده ار بیمه را دارید