مشاوره حقوقی رایگان - تامین خواسته

در پرونده مطالبه چک ازاد ملکی را توقیف نموده حال در مراحل اجرای حکم و مرحله مزایده ملک متوجه گردیده که نفر اول فقط تامین خواسته داده و وارد ماهیت دعوی دادخواستی نداده از سویی قانون به صراحت می گوید خوانده می تواند ابطلال قرار تامین را بخواهد متاسفانه خوانده در زندان بوده و حاضر به ابطلال تامین نیست حال تکلیف نفر دوم که در مرحله پایانی کار و انتقال سند بوده چه می شود؟

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.سوالتان نامفهوم است.یاالله

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام تامیت خواسته صرفا دستور توقیف اموال است و مزایده و فروش نیازمند صدور حکم و قطعیت و صدور اجراییه می باشد اگر غیر از این باشد مزایده برخلاف قانون است