مشاوره حقوقی رایگان - مشکل با بنگاهی ماشین

درود بر شما. جهت معامله ی خودرویی، من (فروشنده) و خریدار به یک نمایشگاه ماشین مراجعه کردیم که قولنامه ی نوشته شده جنبه رسمی داشته باشه. معامله انجام شد. و ماشین رو تحویل دادم. منتها بدلیل سقف مجاز انتقال وجه در طول روز، یک میلیون از پولم دست نمایشگاه موند. لازم به توضیحه که از نمایشگاهیه خواستم بخاطر اشنایی که داشت خلافی ماشینو اگه میتونه تلفنی در بیاره. حالا نمایشگاهیه پول منو نمیده. میگه باید خلافیو پرداخت کنی. تا پولتو بدم. سند رو هم که بنام خریدار جدید زدی بیار بده من خودم میفرستم‌.
خریدار، ماشین رو به شهر دیگه ای برده و قرار بود من بعد تعطیلات بنامش وکالت تعویض پلاک بگیرم و براش پست کنم.
میخوام بدونم اصلا ربطی به نمایشگاه ماشین داره که بخواد اینکارو کنه.

پاسخ ها :

مسعود اسلامی مهر

مسعود اسلامی مهر :

بستگی به قرارداد فی مابین دارد . اما در کل پرداخت خلافی برعهده فروشنده است مگر خلاف ان توافق گردد