مشاوره حقوقی رایگان - فعالیت های مدیر ساختمان

سلام وقت بخیر. بنده مالک واحد اپارتمانی 30 واحد هستم. مشکلات بنده با مدیر ساختمان از جایی شروع شد که مدیر ساختمان شارژ ساختمان را از 100 تومان به صد و پنچاه تومان برای هر ماه افزایش داد که واحد های خالی 50 تومان و بقیه واحد ها اعم از 120 متری و 60 متری و 50 متری و 80 متری با هر تعداد خانوار همه هر واحدی 150 تومن قرار شد پرداخت کنند. بنده به همراه همسرم در یکی از واحدهای 60 متری ساکن هستیم و هردو شاغل هستیم و زمان کمی در منزل هستیم. قبل از افزایش شارژ بنده به همان صد تومن هم اعتراض داشتم از مدیر ساختمان خواسته بودیم تا اقداماتی انجام دهند تا شارژ ساختمان یا تعداد نفری شود یا نسبت به متراژ مشخص شود. و بعد از 150 تومن شدن بنده شارژ ساختمان رو واریز نکردم و درخواست کردم تا جلسه ای گذاشته شود و بنده شخصا ببینم بقیه ساکنین واقعا مشکلی با این موضوع ندارند. جلسه ای که برگزار شد متاسفانه فقط سه چهار واحد بودند و دو نفر از هیئت مدیره ، در آن جلسه با کمال تعجب میگفتند که چندان مشکلی نیست و 150 تومن پول زیادی نیست برای هر ماه . ولی بنده زیر بار نرفتم و گفتم بنده همان صد تومن رو میدهم تا زمانی که شارژ ساختمان نفری یا متراژی شود و همگی قبول کردند که در ماه های جاری جلسه ای با حضور تمام ساکنین و مدیریت داشته باشیم و در مورد این موضوع تصمیم گیری شود. هم اکنون 8 ماه از آن جلسه میگذرد. و هیچ ترتیب اثری به حرفهای بنده داده نشده . و در چندین مورد هم به مشکل برخوردیم. بنده تو همون جلسه گفتم میشه بگید این حجم پول صرف چه کارهایی میشه و چقدر تو صندوق پول هست. گفتند صرف قبض آب و حقوق سرایدار و سرویس و .... میشه و نزدیک به 6 میلیون داخل صندوق مانده که تصمیم داریم در جلسه ی بعدی کار گذاشتن دوربین در دو پارکینگ و ورودی ساختمان مطرح شود و از این صندوق برداشت شود و به همسایه ها فشاری وارد نشود. گفتم پس مشخص هست که شارژ زیاد هست و .... دو ماه بعد از این جلسه روزی وارد پارکینگ شدم و دیدم چند نفر در حال نصب دوربین هستند. یک هفته بعد مدیر ساختمان جلوی بنده رو گرفت و گفت 600 هزار تومن سهم دوربین برای هر واحد شده . بنده هم بسیار عصبانی شدم و گفتم شما جای اینکه حرفهای بنده رو ترتیب اثر بدید و بنده به همان مبلغ قبلی هم اعتراض داشتم بعد بدون هماهنگی دوربین کار گذاشتید گفتند بدون هماهنگی نبوده و خیلی قبل مطرح شده بود و خیلی قبل تر هم به تصویب مجمع رسیده بوده که گفتم مطرح شد ولی قرار شد برای انجامش جلسه ای گذاشته بشه . . بنده زیر بار این هزینه نمیروم. متاسفانه دقیق نمیدونم مدیریت چه کسانی هستند و چگونه میشود اکثر کسانی که تو جلسه هستند راضی هستند. مگر میشود این همه چیز با هم نمیخواند و هیچ مشکلی نباشد. مشکل اخر دیشب پیش امد هر طبقه 6 واحد دارد . که هر سه واحد داخل یک باکس روی زمین رارو سه لوله ورودی آب دارند که فلکه آب هرکدام جداست ولی کنار هم مدیر ساخمان زنگ زدند و گفتند از باکس راهرو طبقه ی شما به سقف راهرو طبقه پایین آب داده و کمی نم داده باید سریعا اقدام کنید برای تعمیر. بنده هم گفتم لوله های داخل راهرو ربطی به واحد بنده نداره و جزعی از ساختمان هستند ولی ایشون شروع به داد و بیداد کردند کمی بحث بالا گرفت و واقعا برام عجیبه چرا بقیه همسایه ها اعتراض و مشکلی ندارند. و از پرداخت ها و فاکتورها و هیچ چیزی هم تو بورد ساختمان گذاشته نمیشود و رسیدی داده نمیشود. هربار هم که اعتراض کردم به نحوه ی کار کردنشون گفتند که شما بلدی بیا مدیر شو یا اینکه هیچ کس قبول نمیکرده و من قبول کردم میخواستن بدن به یه شرکت مدیر ساختمون بشه و .... با این حرفا مثلا منو تحت تاثیر قرار بده. بنده مشکل دارم از بچگی هم مشکل داشتم اینکه پولی که ببینم زوره هرچقدرم باشه نمیتونم باهاش کنار بیام. شاید بقیه میدن و مشکلی ندارن ولی بنده وقتی میبینم چیزی متعارف نیست منطقی نیست نمیتونم کنار بیام .. دقیقا نمیدونم باید چجوری این مشکل رو رفع کنم.

در باره ی این سه موضوع میخواستم بیشتر کمکم کنید .

بنده به افزایش شارژ ساختمان به 150 هزار تومان معترض بودم و قرار بوده بررسی بشه و هیچ ترتیب اثری داده نشده و اینکه بنده صد هزار تومن بیشتر نمیریزم به کارت مدیر ساختمان مشکلات احتمالی و راهکاری برای رفع این مشکل میخواستم.

نصب دوربین مدار بسته بدون هماهنگی با بقیه ساکنین و فقط مطرح کردن در جلسه و به گفته ی خودشون تو مجمع سال قبل گفتند که بزارید. چون بنده با اصل خود دوربین مشکل داشتم چون سرایدار داریم و هرماه 1.800.00 هزار تومن حقوق داده میشود اگرم قرار بر نصب دوربین بود نه با این حجم و هزینه .. (در ضمن بنده تو کار کامپیوتر هستم و میتونستم برای نصب دوربین ها با هزینه ی بسیار کمتر این کار رو جلو ببرم و انجام بدم.)

و اینکه تعمیر لوله ای که داخل راهرو هر واحد برای باز و بسته کردن فلکه آب هست مگر نباید از صندوق شارژ ساختمان داده شود.

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
با توجه به مطالب ارسالی توصیه میکنم در اینترنت جستجو کنید و قانون تملک آپارتمان ها را پیدا کنید و دقیق مطالعه بفرمائید. در این قانون به صراحت پاسخ کلیه سوالات شما رو میده و راهنمایی میکنه . بعد از مطالعه قانون تملک آپارتمان ها و آیین نامه اجرایی قانون تملک آپارتمان ها ابهامی بود بفرمائید در خدمت هستم