مشاوره حقوقی رایگان - اذیت کردن و فحش و ناسزا گفتن همکاران به اینجانب

سلام از کارمندان پیمانی یکی از ادارات دولتی با 20سال سابقه هستم ولی از آنجاییکه مسئولین امور اداری با اینجانب لجبازی میکنند همه همکاران را بر علیه اینجانب تحریک مینمایند و آنها هم از هیچگونه تهدید و تحقیر دریغ نمی‌کنند بطوریکه تبدیل به فحش و حرکات نامتعارف از طرف برخی آقایان شده و به هر کجا که مراجعه کردم هیچکس نتوانست کاری انجام دهد حتی دیوان عدالت اداری . به نظر شما چه کنم . حتی کارشان به دست درازی به اینجانب هم کشیده شده
ممنون از لطف شما

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با داشتن دلایل از جمله شاهد یا صدای ضبط شده یا فیلم و ... میتوانید شکایت توهین و فحاشی کنید