مشاوره حقوقی رایگان - متراژ پارکینگ

با سلام و عرض ادب و احترام
در مورد متراژ پارکینگ در پایان کار 58.80 درج شده ولی در سند 11.20 متر در صورتی که 3 طبقه بیشتر نیستیم و 2 طبقه دیگر نه پارکینگ دارن و نه انباری در سند هاشون و مجموعا آپارتمان دارای 1 پارکینگ و 3 انباری میباشد که همه رو داخل یک سند قید کردیم چرا متراژ پارکینگ اینطوری قید شده (فعلا 3 واحد ماله خودمون هست در زمان فروش میخواستم که به مشکل نخوریم )
ممنون اگر راهنمایی بفرمائید

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
جهت کسب اطلاع به شهرداری صادر کننده پایان کار مراجعه بفرمائید که به چه علت به این شکل درج شده و احتمالا اشتباهی رخ داده باشه