مشاوره حقوقی رایگان - سند پارکینگ و انباری

باسلام
ملکی دارم در تهران داراباد که هنوز سندش نیامده ولی پایان کار دارد. چهار طبقه و هشت واحد هستیم. هر واحد یک پارکینگ و یک انباری دارد. این ملک به صورت ارث به من رسیده و نمیدانم پارکینگ و انبار جز متراژ هست یا خیر از کجا باید بدانم الان 170 متر است و انبار و پارکینگ هم روی هم سی متر

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام انبار و پارکینگ جزء متراژ واحد در رویه محاسبه نمیشود هرچند اختصاصی باشد اما برای رفع این نقیصه در عرف پارکیگ و انباری جدا از ملک قیمت گذاری و فروخته میشود