مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ مشاع

سلام، ساختمان ما ده واحد می باشد که چهار واحد در سند، پارکینگ دارند و یک پارکینگ به صورت مشاع دارد که من از آن استفاده میکنم. بعد از گذشت سال ها یکی از ساکنین شاکی شده و پیگیر شکایات شده. حالا سوال بنده این هست که، ایشون حق دارن به جز جای یک ماشین که پارکینگ سندیشه، برای مابقی ساختمان تصمیم بگیرند؟ آیا پارکینگ در سند چگونه متراژش بسته میشه که ما محدوده پارکینگ این بنده خدا رو بدونیم؟

پاسخ ها :

استفاده از پارکینگ مشاع در ساختمان شکایت همسایه برای استفاده از پارکینگ مشاع اختلاف در پارکینگ مشاع قوانین پارکینگ مشاع در ساختمان متراژ پارکینگ در سند متراژ پارکینگ پارکینگ مشاع پارکینگ در ساختمان پارکینگ