مشاوره حقوقی رایگان - احتمال نقض رای در تجديد نظر امكان دارد

سلام اینجانب ملکی را فروختم و در مبایعه نامه ذکر شده در صورت عدم وصول چک معامله یکطرفه فسخ میباشد بعد از برگشت خورن چک به علت عدم مغایرت امضا بنده هم اظهارنامه فسخ ارسال کردم بعد از 14ماه خریدار دادخواست تنظیم سند داد و بنده هم دادخواست تقابل مبنی بر تایید فسخ دادم که قاضی دادخواست منو قبول کرد و فسخ را تایید کرد و دادخواست خریدار رد شد، حالا تجدنظر خواهی کرد و گفته (پول تو حسابم بوده و من وظیفه تهیه پول بوده و کارمند بانک اشتباه کرده چک رو برگشت زده و مقصر کارمند بانک بوده) حال با این توصیف امکان نقض رای وجود دارد؟ و قاضی استناد به ماده 394،395،456،407،449 رای صادر نموده است

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

باید کارشناسی خط بشود که آیا تفاوت امضا فاحش بوده یا جزئی بوده و واقعا کارمند بانک اشتباه کرده است.