مشاوره حقوقی رایگان - طرح هادی روستایی

در یکی از روستاهای اطرف سمنان زمینی به متراژ 115 متر دارم که کاربری مسکونی دارد.
برای تفکیک و سند دار شدن زمین و ساخت خانه دچار مشکل شدم
بنیاد مسکن اظهار میکند طبق مصوبات طرح هادی روستایی، زمین من قابل تفکیک نیس و به متراژ زیر 150 متر اجازه ساخت خانه نمیدهند.
راهکار چیست؟
نه کسی زمین به من میفروشد که متراژ‌ زمینم به 150 متر برسد نه میتوانم زمینم را بفروشم چون زمین دیگه ای ندارم و در این روستا خرید و فروش زمین به سختی صورت میپزیرد.
چاره چیست؟

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری بنیاد مسکن را الزام به صدور پروانه ساخت کنید .