مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تصادف

سلام. من الان سه روزه تصادف کردم با دوتا ماشین که جفت ماشینا سمند هستن. مقصر شناخته شدم بیمم دو روز بود تموم شده بود نمیدونستم مامور که اومد دروغ گفتم بیمه جدیدم منزله و اونم نتونست استعلام بگیره کروکی نکشید و گفت برید تا بعد از ظهر بیمه رو بیاری منم سریع رفتم بیمه کردم ولی قبول نکردن مجبور شدم خسارتو از جیب پرداخت کنم که سمند اولی رو بردم صافکاری درستش کردم ولی مدارکمو ندادو گفت برو برای اون یکی سمندم کارشو راه بنداز تا مدارکتو بگیری. اون یکی سمند هر چی بهش میگم بیا ببرمت صافکاری ماشینتو درجه یک درست کنم تحویلت بدم قول نمیکنه و طلبه 5 میلیون پول ازم کرده در صورتی که خسارت ماشینش 700 هزار تومنه هر چی میگم بیا درست کنم نمیاد و اینکه زنگ زده به این یکیم گوششو پر کرده و بعد سه روز اینم که ماشینشو درست کردم زنگ زده میگه من 2 میلیون پول میخام. من الان میخام بدونم اینی که ماشینشو درست کردم تموم شده الان دبه کرده میتونه شکایت کنه و اونیم که هر چی میگم بیا درست کنم پول اضافی میخادو چیکارش کنم. و اینکه قبل از اینکه اینا برن شکایت کنن من ماشینو بفروشم بره دستشون جایی بند هست یا نه ؟چون حساب بانکی ندارم ولی یه ماشینه دیگه دارم که بناممه. ماشینو قبل شکایت اینا بفروشم و کارت ماشینی که دستشون دارم باطل شه و گواهینامم درخواست المثنی بدم اونی که دستشون هست باطل شه کاری میتونن بکنن یا خیر!

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

سلام
همانطور که گفتی دوباره دوستانه از آنها بخواه خودرو رو ببری درستش کتی و اگر قبول نکردن برو مدارک المثنی بگیر و اگر میخوای محکم کاری هم بکنی میتونی درخواست رو از طریق اظهار نامه ارسال کنی با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک محل زندگی و عکس تصادف رو هم که داری ضمیمه اظهار نامه کن .