مشاوره حقوقی رایگان - انتقال یا تغییر پست؟

با سلام
بنده کارمند رسمی با پست آتش نشان هستم و 18 سال سابقه خدمت در شهرداری دارم و
با مدرک دیپلم استخدام شدم مدرک کارشناسی ارشد عمران گرفتم و از همان ابتدا با ابلاغ داخلی در پست دفتر فنی هست.
مدرکمو ارایه کردم فقط مقطع کاردانی لحاظ شده.
میخوام به شهر خودم انتقال بشم یا پستم تغییر پیدا کنه بعنوان کارشناس مسئول عمران و شهرسازی در همین شهرداری محل خدمتم. در ضمن این پستها خالی هستن.
بخشنامه هست برا تغییر پست آتش نشان باید شرایط خاصو خانواده شهدا و جانباز و ....... یا مریضی خاص) داشته باشد ولی بنده این شرایط رو ندارم.
در ضمن شهرداری مبدا آمادگی تغییر پست و انتقال و شهرداری مقصد هم این شرایط رو داره.
لطفا راهنمایی بفرمایید ، ممنون میشدم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام چنانچه بنا به فرمایشتان در سطور آخر هر دو مرجه مبدا و مقصد آماده انتقال هستند مشکل چیست ؟ .