مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله زمین در طرح فضای سبز

سلام بنده 250 متر زمین از یک سند مشاع را خریداری کرده ام و از طریق دادگاه فروشنده را ملزم به تحویل مبیع نمودم و صورت جلسه را دارم ولی این زمین در طرح فضای سبز شهرداری قرار دارد حالا از شهرداری شکایت کرده ام برای پروانه ساخت یا گرفتن بهای زمین به نرخ روز در دادگاه بدوی و تجدید نظر شکایت من بخاطر مفرور نبودن و مشاعی بودن رد شد
ایا میتوانم از فروشنده که فوت کرده یا وارث ادعای فسخ و برگشت پولم را به نرخ روز کنم ؟

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

سلام، یا باید کلیه مالکین از شهرداری شکایت کنن باهمون خواسته، یا هم اگر در زمان خرید زمین در طرح بوده و به شما گفته نشده میتونید از فروشنده قبلی شکایت کنید، (جوادزارعی وکیل دادگستری 09122219001)