مشاوره حقوقی رایگان - زمین در طرح فضای سبز

با عرض سلام. بنده قطعه زمینی در شمال خریداری نموده ام که فروشنده و بنگاه املاک اذعان داشته اند و در مبایعه نامه مکتوب کرده اند، که قابلیت ساخت دارد و ارزش زمین را با شرایط ساخت به بنده فروخته اند. برای ساخت اقدام کرده ام اما مشخص شده که چون در کاربری فضای سبز می باشد، شهرداری اجازه ساخت نمی دهد. آیا بنگاه و فروشنده موظف به پاسخگویی می باشند؟ تخلف بنگاه با علم به این که می دانست قابلیت ساخت ندارد، محسوب میشود؟

پاسخ ها :

يونس  شريعت نيا

جناب آقای يونس شريعت نيا :

در صورتی که فروشنده این موضوع را پنهان کرده باشد به لحاظ وجود خیار تدلیس می توانید معامله را فسخ کنید وپولتون را مسترد کنید