مشاوره حقوقی رایگان - حادثه در حین کار

سلام من کار پیمانکاری داشتم با قرارداد کارفرما. ذکر شده بود اگر حادثه ای افتاد پیمانکار جوابگو میباشد که خود من هستم .. من قرارداد داشتم چهل روزه کارهایی که ذکر شده بود تو قرارداد انجام بدم و انجام دادم ولی کارفرما کارهاش اضافه شده بود و هی پشت هم برای من کار فراهم میکرد تو محوطه کارخانه اش. دقیقان 20 روز بعد از اتمام قرارداد حادثه برای کارگرم افتاد که سرش شکست و بعد از شکایت کارگرم کارشناس دادگستری اومد و 70 درصد منو محکوم کرد 30 درصد کارفرمارو من اعتراض نزدم که این بنده خدا کارگرم به پولش زودتر برسه ولی متاسفانه الان باخبر شدم اون 30 درصدی که کارفرمایان گرفتن 40 میلیون شده و میخاستم ببینم من چه خاکی میتونم تو سرم بریزم ایا بعد از مهلت چهل روز حق اعتراض دارم یا خیر میخاستم راهنماییم کنید تشکر ..

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بله راهکاری وجود دارد مخصوصا با اتمام قرارداد پیمانکاری و سپری شدن 20 روزه. با وکیل مجرب هماهنگ شوید