مشاوره حقوقی رایگان - شکایت مالی

سلام امروز از شورای حل اختلاف شهرستان با من تماس گرفتن که پرونده ای داری شخصی ازت شکایت کرده که تو پولم رو نمیده قضیه هم اینجوره که من واسطه شدم که این طرف برای یکی دیگه ضامن شده کلا هم مدارک و اسناد به اسم خود اون ادمیه که از من شکایت کرده قرار هم بوده ما مبلغ هر قسط رو ماه به ماه بدین بهش و خودش اقساط رو بده الان بعد 3 سال که کلا پرداخت کردیم تموم شده مدعی شده که شما به من بدهکاری ما هم بعضی وقت ها پول رو دستی بهش دادیم بعضی وقتها کارت به کارت کردیم میخوام بدونم طرف کاری میتونه بکنه

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
اگر پرداخت کلیه اقساط را نتوانید اثبات کنید و مدارک ایشان محکمه پسند باشد بله می تواند

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام می باید برای پرداختی هایتان اثبات و ارایه دلیل کنید در صورت عدم اثبات احتمالا محکوم به پرداخت شوید