مشاوره حقوقی رایگان - جعل امضاء

با سلام
آیا جعل امضاء و یکی از وراث در دفترخانه محضری در صورتیکه آن وارث و دیگر وارثین راضی به این جعل باشند که سند خانه ای بنام مادرشان زده شود جرم است؟ با وجود اینکه جعل امضاء ، مفسده ای ندارد چون وارث راضی به جعل است جرم تلقی می شود؟
اگر تلقی میشود جنبه کیفری دارد یا تعزیری؟ حکم آن چیست؟
در ضمن پدر در قید حیات نیست؟

با تشکر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام جعل در هر حال جرم است و رضایت ندارد . در صورت شکایت ذینفع مشکل ساز خواهد شد