مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

ما دوتا شریک هستیم موقع خرید کامیون مبلغ 28 میلیون از شریک ام قرض کردم قرار شد از کارکرد ماشین از سهم من هر ماه مبلغی بدهم و این کارا هم کردم و البته سند هم مساوی زدیم حالا شاکی شده توقیف کامیون گرفته خوابنده بدون اینکه مبلغی دردادگاه واسه تعمین خسارت بریزه و خرج دوخانواده از همین ماشین و کلی وام دارم که من روز خرید کامیون پول بیشتر دادم جای شریکم ام مبلغی قرضی گذاشتم ولی به من بر نگردانده با اینکه هر ماه از سهم من مبلغی میگرفته همین سه دونگ کامیون که تمام داری ما میباشد را میدهد من باید چکار کنم تا بتوانم ماشین از توقیف در بیارم و بتوانیم بفروشیم ولی به دعوا خود ادمه دهیم چون من بدهکارم به بانک نمیتوانم ماشین در پارکینگ باشه من هم جز ان مال مال دیگری ندارم بد قاضی با شکایت شریک من چطور قبول کرده بخوابند شکایت کرده ما شفاهی قراری گذاشتیم من قرض ندادم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام !!!!!
اولا اگر در سند 3 دانگ به 3 دانگ ذکر شده که موردی نیست که کم پرداخته اید یا زیاد. دوما اگر به پرداخت بدهی تان از سهمی تان رسید دارید در دادگاه ارایه کنید. سوما به دادگاه اعلام کنید به لحاظ عمومی بودن خودرو و تعلق نصف مالکیت آن به شما و اینکه ممر درامدتان محسوب میشود تقاضای رفع توقیف نمایید . با وکیل مجرب همکاری کنید