مشاوره حقوقی رایگان - اضافه کار تعطیلات رسمی برای کارگران نوبت کاری

با سلام و احترام، نظر به اینکه کار کارگران نوبت کاری امکان دارد در تعطیلات رسمی واقع گردد. مثلا کارگران نوبت کار در خرداد ماه 99 روز 14 خرداد که تعطیل رسمی بوده می بایست به محل کار خود آمده و پاسخگوی ارباب رجوع باشند. حال سوال این است که با توجه به کار موظفی کارگران نوبت کاری در روز 14 خرداد که تعطیل رسمی می باشد، آیا اضافه کاری بابت روز تعطیل رسمی به آنان تعلق می گیرد؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بله کل روز بر مبنای اضافه کاری باید حقوق دریافت کنید