مشاوره حقوقی رایگان - تخفیف حکم تهدید و توهین

با سلام
برای پرونده کیفری تهدید و توهین ، بنده محکوم به 74 ضربه شلاق شدم و چون سابقه نداشتم حتی تجدید نظر در حکم نه تخفیف داد نه تعلیق کرد!
سوالم اینکه آیا اجرای احکام میتونه در حکم تخفیف قائل بشه یا تعلیقش کنه؟
یا میتون ‌مجدد یک نامه بنویستم به تجدید نظر که در حکم تخفیف قائل بشند یا تعلیقش کنند؟

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.اجرای احکام در موضوع مورد سوال نمیتواند در تبدیل یا تخفیف مجازات دخالت کند