مشاوره حقوقی رایگان - تخفیف حکم زندانی

سلام خسته نباشید شوهرم 8ماهه بخاطراینکه درزندان بوده درعین مرخصی 150گرم شیشه برای کسی کرایه ای میبرده گرفتنش حالاپرونده گفتن حکمش اعدامه الان پرونده اش چندروزه رفته دیوان عالی ایامیتونم الان دیوان برای تخفیف حکم اقدام کنم یاحکم قطعی بیاد بعدبرم ممنون ازراهنماییتون

پاسخ ها :

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

حتما باید با وکیل متخصص ترجیها مشاوره حضوری نمایید.

محسن قربانی

محسن قربانی :

پرونده شما وکیل دارد حتی اگر وکیل استخدام نکرده باشید به موجب قانون برای ایشان از طرف دولت وکیل استخدام می‌شود و بهتر است که امور از طریق وکیل پیگیری شود