مشاوره حقوقی رایگان - قانون بازخریدی

سلام من با 14سال سابقه از ناجا بازخرید کردم و زمان تسویه حساب مبلغ کسر شده بازنشستگی را دریافت کردم. میخواستم بپرسم الان میتونم با واریز وجه دوباره سابقه بیمه برگرده امکانش هست؟ از خود بیمه نیروهای مسلح پرسیدم جواب دادند امکان نداره ولی از یکی از کارشناسان تامین اجتماعی پرسیدم گفتند میشه. لطفا بفرمایید میشه با واریز مبلغی 14سال بیمه که پولش گرفتم برگرده؟؟

پاسخ ها :

بازگشت سابقه بیمه نیروهای مسلح بازگشت سابقه بیمه بیمه نیروهای مسلح سابقه بیمه بازخریدی بیمه