مشاوره حقوقی رایگان - سابقه بیمه

با سلام
من 13 سال در سپاه خدمت کردم چند ماه است بازخرید اجباری شدم میخواهم سابقه ی بیمه خودم را به بیمه تامین اجتماعی انتقال دهم .... و من حقوق و مزایای بازخریدی در سپاه را دریافت کرده ام ، رفتم سپاه که سابقه 13 ساله را بهم بدهند ، ولی سابقه را بهم ندادند ، گفتند ما پول بیمه 13 سال سابقه خدمتت را به تو داده ایم ، سپاه پول را واریز کرده من امضا نکردم که پول بیمه را بهم بدن ، ایا من میتوانم شکایت کنم و پول را برایشان واریز کنم و بیمه 13 سالم را پس بگیرم .. لطفا کمکم کنید

پاسخ ها :

بازگشت سابقه بیمه نیروهای مسلح انتقال بیمه نیروهای مسلح به بیمه تامین اجتماعی بیمه نیروهای مسلح سابقه بیمه بیمه تامین اجتماعی بیمه