مشاوره حقوقی رایگان - توهین و حمله به کارمند دولت

من کارمند دولت در بخش بهداشت و درمان هستم شخصی در محل کار من در پایان وقت اداری به زور درخواست انجام ازمایش داشت و با توجه به اتمام وقت و عدم وجود شرایط نمونه گیری و انجام ازمایش کار ایشان به روز بعد محول شد اما پسر ایشان با استفاده از قفل فرمان درب حفاظ محل کار من را بست و من را در محل کارم حبس کرد وقتی با پلیس تماس گرفتم و مامور بعد از یکساعت حضور یافت پسر متواری و پدر در را باز کرد و در گزارش پلیس همه چیز را حتی حضور پسرش را حاشا کرد. در گزارش پلیس موارد فوق قید شده به اضافه اقدام به فحاشی و برهم زدن نظم محل کار دولتی. شاهد هم موجود است. اگر من شکایت خود را پیگیری کنم و به دادسرا بروم وضعیت پرونده چگونه پیش خواهد رفت؟ ایا زمان زیادی برای صدور حکم لازم است؟ نظر شما چیست؟

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.چنانچه دلیل مانند شاهد ویا مستندات دیگه دارید اقدام کنید.صادقی زاده...09128889189