مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ ساختمان

سلام. ساختمان ما دارای یک پارکینگ و سه واحد است که در قولنامه پارکینگ متعلق به یکی از همسایه ها میباشد. ورودی ساختمان و پارکینگ مشترک است و عرض ورودی 2.5 متر است. و خودرو پارک شده برای تردد مشکل ایجاد میکند. ایا ما حق ممانعت از پارک خودرو را داریم؟ اگر بخواهیم به حق خود برسیم به کجا مراجعه کنیم.

پاسخ ها :

محمدعلی سامانی پور

محمدعلی سامانی پور :

چنانچه حق ارتفاق در محل اختصاصی آپارتمان مزاحمت ایجاد کرده باشد یعنی مشاعات در تزاحم قسمت های اختصاصی باشد با تامین دلیل از شورای حل اختلاف باید تقاضای اصلاح صورتمجلس تفکیکی و تقسیم نامه و سند مالکیت علیه کلیه مالکین مطرح شود