مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت مبلغ قرض الحسنه توسط مستاجر

باسلام
یک واحد آپارتمان اجاره دادم تاریخ رو زدیم از 1مرداد، قرار شد مستاجر 40 میلیون رو الان پرداخت کنه و باقیشو بزاره برای تاریخ 1مرداد ( موقع تحویل ملک)، مستاجر تا حالا هیچ مبلغی حتی 1ریال پرداخت نکرده و عین خیالشم نیست، در قرارداد ذکر شده که در صورتیکه گاز وصل نشه از تاریخ مذکور (1مرداد) میشه قرارداد رو فسخ کرد بصورت یکطرفه.
اما با توجه به پایبند نبودن مستاجر به توافق شفاهی صورت گرفته و عدم پرداخت قسمتی از مبلغ قرض الحسنه، آیا موجر میتواند الان که حدود 1هفته از زمان انعقاد قرارداد گذشته و 1ماه مانده به تاریخ تحویل واحد، قرارداد را فسخ کند؟؟؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اگر توافق پرداخت 40 میلیونی تان در اجاره نامه ذکر نشده باشد زمان پرداخت 1 مرداد خواهد بود و فسخ ممکن نیست